Magicard Rio Pro Xtended

Magicard Rio Pro Xtended

Den nye Magicard Rio Pro Xtended personaliserer ekstra lange plastkort for billettering, akkreditering og produktmerking. Langt format kort gir flere design muligheter, det printede kortet blir bedre visuellt og er blir brukt av sikkerhetshensyn på sport og musikk arrangementer, der visuell kontroll er viktig.

Kort opp til 110mm lange kan skrives i farger ved hjelp av den doble- utskriftsmodusen. Skriveren kan også håndtere fortrykte kort opptil 140mm lange, skriver et CR80 størrelse (86 x 54mm) område i fulle farger i én omgang. I svart-hvitt-modus, kan hele lengden av 140 x 54mm kortet skrives ut. Også tilgjengelig er en variant for 50mm brede kort, som vanligvis brukes for produktmerking.

Magicard printere finner du på Cardtechs hjemmesider.